11:00

Sidsjö-Böle IF svart

Kämpaseger i Ånge

Det var en mycket jämn och spännande match i Ånge.
Grabbarna kom ut ganska passiva i första halvlek. Orsaken var lång resa och kort uppvärmning enligt grabbarna :), kanske var det så. Allt eftersom matchen gick så arbetade sig grabbarna in mer och mer. Trots 1-0 till Ånge i halvtid så hade boysen jämnat ut spelet bra. Bra peppning av Jocke i halvlek och vi kom ut som ett mycket bättre lag i andra halvlek. Underläge med ett mål blev till överläge med ett mål men Ånge kvitterade två gånger om så fort vi tagit ledningen igen men sista rycket kunde de inte stå emot. Några viktiga räddningar av Samuel och Elis heroiska tillbakalöpning med brytning i slutet av matchen var avgörande. Noel bjöd också på åtminstone ett läckert mål. Tack också till Daniel och Hamse i från P04:orna. Men framförallt en stor eloge till grabbarna som visar att den viktigaste egenskapen på fotbollsplan är att kämpa. Det är med kämpaglöd som det händer.